Krutvakt, träning, bus och lek

På Midsommaraftton kom Krut hem till oss för att spendera en vecka med oss då hans familj åkte på en välbehövlig semester till Italien. För er som känner Emma och läser denna bloggen så kan jag meddela att jag precis pratade med henne, 38 grader varmt (nästan för varmt påpekades det av henne), så de bor i princip i poolen på dagarna och äter gott med god dricka till (undras om det kan vara typ öl el vin som menas;). De har det med andra ord helt underbart.

Krut har installerat sig fint här hemma, jag har dock inte varit med om någon valp som stoppar i sig så mycket som han gör och upp kommer det igen och det är inga små mängder så det gäller att hålla koll på den lille rackaren hela tiden. Annars fungerar det bara bra, Zolo gillar lekkompisen och Oscar drar sig undan när de blir för jobbiga och när Krut blir för fjäskig, han skall slicka Oscar i mungiporna konstant om han får!

Igår var det kvällspass på jobbet och idag likaså dock börjar vi passet med fys vilket jag precis har klarat av i form av en joggingrunda med Oscar, vet inte vem som blev tröttast jag eller hunden. Oscar har tyvärr fått tillbaka fukteksemen så nu är han nästan renrakad på hela bogen, hittade lite tips på vad man kan använda och har nu provat en mild kortisonsalva mot fotsvamp som verkar hjälpa kanon, fukteksem är tydligen nån form av svamp har jag kunnat läsa mig till. Blir det inte bra denna gånge skall jag ta honom till veterinären så får vi göra en allergiutredning på honom men när man tänker tillbaka så har det varit väldigt fuktigt i luften på sistonen och han har sedan kastreringen fått mcyket mer päls än vad han hade innan så det kan ju förhoppningsvis bero på dessa faktorer.

Zolo och Krut tog jag med mig till gräsplanen som jag brukar träna på innan joggingturen och det var ju tur det för efter hade jag inte orkat:) Körde lite kontaktövningar med Zolo mha operant träning och Klickern som redkap så håller vi nu på att träna kontakt fär jag går baklänges och han skall titta mig i ögonen, han ser väldigt rolig ut när han tittar upp för han vill inte riktigt ändra ställningen på huvudet utan ser mest ballögd ut;)
När sedan detta funkar kommer jag att vända och försöka få hon vid min sida i fotposition och med samma kontakt!!!! (Invändningar Susanne (Klicka) om det inte var så här du menade när du gav mig tipset??)

Krut fick sitta uppbunden och titta på vilket han iunte har några som helst problem med.

Lite bilder blev det sedan när de fick springa och busa på gräsplanen.

På vägen till träningen så träffade vi på vår nya granne som har flyttat in i ett träd mitt emot oss, en lite ekorre. Han satt så fridfullt och åt när jag fick fram kameran för att fotografera. Tyvärr blir han nog snart hemlös då det trädet han bor i skall tas bort till förmån för husbebyggelse:(

Här kommer lite bildbevis från dagen.


Ekorren satt i granen .............


Två hundar sitter snällt och väntar på att matte skall sluta ägna Ekorren en massa uppmärksamhet.


Zolo hittade en liten pinne att leka med:)


Krut på inkallning


Vad det är gött o rulla sig i gräset när det är varmt ute


Närbild Zolos öga rätt fräck bild om jag får säga det själv



Nu skall det fixas lunch sedan är det dags att ta bussen till jobbet för ännu en kväll i polismyndighetens tjänst. Får ju tillägga att jag aldrig har tyckt att det är sååå roligt att gå till jobbet som jag tycker nu, det är nästan så att jag saknar det när jag är ledig.

Till helgen blir det två intensiva dagar på Oxie bhk då jag skall gå instruktörsutbildning i Rallylydnad. Skall bli väldigt spännande och kul.


Kommentarer
Postat av: Malin

38 grader, öl & vin? När går nästa plan??

Skönt att det funkar bra med hundarna!



Jättekul att du trivs så bra på ditt nya jobb! =)

men saknar jobbet när du är ledig?? AH nej..



Hoppas vi kan ses snart!



kramen

Postat av: cattis

allt bra hör jag,härligt!

vad skönt att du trivs på jobbet,men kan nog hålla med personen ovan,hi hi



vi får ta den där träffen snart.skicka lite tider när du e ledig vet ja.

kramizar cattis o de bruna!

2008-06-26 @ 22:54:49
Postat av: Tias bror

Ja, den där bilden va ju klockers!! Har du den högupplöst är det ju bara att skicka in den! =)



Även den på ekorrn va ju superfin! Nya objektivet tro?

2008-06-30 @ 18:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback