Sen sist

Ja det har ju varit så fint väder så man har ju inte kunnat sitta inne vid datorn o blogga;)

Sen sist har vi firat min lillebror som fyllt 18, i mina ögon är han dock 2 år men det är en väldigt lång 2-åring så han är över 1.90 lång. GRATTIS i efterskott får jag väl skriva till här också så får vi se om han är här inne o läser men han har väl annat för sig än läsa här kan jag tänka mig:)


FÖDELSEDAGSGRISEN nybadad i poolen

Samma kväll debuterade jag och oscar på Rallylydnadsplanen och det gick inte så bra, vi fick 71 poäng och det var precis över de 70 som innebär godkännt. Har man tre resultat över 70 poäng och för två olika domare så blir man uppflyttad till fortsättningsklassen. Jag är inte speciellt nöjd med mig och Oscar, med facit i hand skulle jag nog inte startat med tanke på att han hade kliat upp sår och var mycket irriterad i huden. Jaja men det fick ju vägen iaf.


Oscar och jag på banan hyfsad kontakt



Så här skall det INTE ser ut man skall gå på samma sida skylten och med KONTAKT

På onsdagen blev det ett nytt besök hos veterinären då oscars kliande hade accelrerat enormt. Jesper min goe man tog Oscar när han hade paus från jobb och åkte. Jesper deklarerade klart och tydligt för veterinären att han behövde ha tydlig information så att han skulle kunna återberätta detta för mig. Att han ställer upp trots att han inte kan något och inte har något större intresse av våra hundar är beundransvärt men tom han hade reagerat på att Oscar såg annorlunda ut och det gjorde han med tanke på att han kliat av sig i stort sett all underull.
veterinären konsulterade en kollega som direkt sa rävskabb och så blev det blodprov för det. Innan blodproven kom så började vi behandla för säkerhets skull men nu har det visat sig att proven var negativ så det är ingen stor risk att det var det han hade.

Annars har vi tagit det lugnt med tanke på värmen och med tanke på att vi inte visste om Oscar hade rävskabb vill ju inte smitta några andra hundar. Jag har ju semester så det får man utnyttja på bästa sätt. Bad i Genarp med Emma och barnen där en dag, kvällen efter åt vi kvällsmat med dem på stranden i Lomma och badade lite, sedan blev det efterrätt i Bjärrred med mjukglass, inte dåligt alls:)

Onsdagskvällen tillbringade jag med mina blivande arbetskamrater då jag bytar utsättning efter semestern så nu slipper Emma och jag varandra på jobbet och kommer alsrig att träffas för vi jobbar om varandra, vi får väl ta semeter samtidigt om vi skall träffas framöver. Det var en trevlig kväll med ljuvligt väder.

På torsdagen skulle jag och Jannice starta vår rally-Lydnads kurs på Burlövs Brukshundsklubb. det var ett härligt gäng hundar och förare vi träffade. Det kommer att bli en superrolig kurs att ha och trevligt att träna med allihopa.

Fredagen tillbringade vi hemma hos pappa vid deras pool hela familjen tillsammans med min bror. Det var inte helt fel att ligga på en luftmadrass hela dagen och guppa runt, huden tyckte nog iof sig inte likadant på kvällen, det tog rejält.

På lördagen hade jag och Jesper bröllopsdag så vi skulle ut och äta, Elin ville följa med oss och Eric ville hellre vara hos morfar. Fondue på Elyse, inte illa alls. När vi hämtat Eric tog vi en runda på Åkarps golfbana hela familjen inklusive hundarna. Båda barnen har ju egna klubbor så det var bara jag som inte hade några men det fixade Jesper till, barnen blev helt till sig när jag skulle med ut och spela, brukar ju alltid hålla på med hundarna istället när de är med pappa och spelar. Spelade ju en hel del golf när jag var yngre och det var härligt att se att det satt kvar lite känsla avslutade med en bogey och två par och det är inte illa för en som inte hållt i en golfklubba på hur länge som helst.


Idag var det så dags att åka till veterinären igen dock bara för att ettårsvaccinera Zolo men det blev en koll i öronen också då jag tycker att han kliat sig mycket och mycket riktigt hade han en inflammation i höger öra. Detta innebär medicinering och då blir det ingen utställning till helgen i Ronneby då det är karens på 7 dagar av de dropparna. Trist att det inte blir av för vi skulle bott hos Caroline med familj, Zolos kullsysters hem. TACK goa ni för att ni erbjöd oss plats, vi kommer igen nästa år;) 

Imorgon skall vi på test inför jaktkurs, vi får hoppas att vi klarar testet så att vi får vara med. Zolo har ju en riktigt bra stadga och härgåendet fungerar bra men det är ju när vi tränar själv vet ju inte hur han reagerar när det är en massa okända hundar runt omkring oss. hinner jag så återkommer jag om det imorgon.

Nästa vecka skall hundarna tillbringa på pensinat DogPro, resten av familjen skall bege sig till Legoland för lite semester. Skall bli härligt att komma iväg lite.

Kramelikram från Malin och hundarna

Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas att Oscar är frisk från sin rävskabb nu och att Zolos öroninflammation är borta! Lyckades inte Oscar smitta Zolo? Sån himla tur i så fall! Hoppas vi ses på fler rallytävlingar!!! Vilka kul bilder det var!

Postat av: krisoffer pallin

jag har tid att gå in och kolla din blogg:D

2008-08-21 @ 22:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback