Kastreringsrapport

Vet att det är många som undrat hur Oscar har det efter sin kastrering men jag har helt enkelt inte orkat blogga så mycket denna veckan.

Oscar lämnade jag på djursjukhuset i Malmö i måndags morse klockan åtta, han traskade glatt iväg med sköterskan och gav inte ens matte ett ögonkast, snyft, hihi ganska skönt ändå att ha en framåt och glad hund. Vid halv ett ringde veterinären som gjorde kastrationen och sa att allt gått bra och att jag kunde komma o hämta honom vid halv två tiden. Tror nog att jag var på djursjukhuset 13.30 PRICK ville ju inte låta mammas älskling vänta i onödan:) Det var en groggy och lite småförvirrad Oscar som stod i rummet med tratt på, han såg inte jätteglad ut precis. Vi traskade ut i friska luften och Oscar skulle kissa men han slog ju i med tratten hela tiden och blev lika konfunderad varje gång, kunde inte låta bli att skratta åt honom. (Hemska matte:) In i buren inga problem hade tagit bort mellanväggen så att tratten också skulle få plats.

Väl hemma slog han i allt och lika konfunderad var han varje gång. Han är inte speciellt brydd av sitt sår så när jag är hemma är han trattfri, det är bara om han är ensam och på natten han har tratten på men numera bryr han sig inte så mycket det är mest jobbigt för oss när han skall gå intill oss och buffa på oss, kanterna är inte helt sköna. På torsdag skall vi ta stygnen och sedan blir det fullt ös igen även om Oscar tycker att han kan få springa redan nu. Har även slutat med de smärtstillande tabletterna för han blev helt kass i magen av dem och han har inte visat något tecken på att han skulle ha ont.

Som tur e så hade Emma två Nina Ottosson spel som Henke har använt när han var konvalecent så de spelar vi för fullt. Tack för att vi fick låna dessa.

147106-196
Mycket mys i soffan blir det numera, vila vila vila

147106-197
Här sover vi inte skarföttes inte:)

147106-198
Detta spelet tycker Oscar är urlätt

147106-199
så nu blir det inte godis i alla längre

147106-200
Denna är svårare när inte klossen står på boxen, här är klossen i Oscars mun:)

Kommentarer
Postat av: Malin

Skönt att allt verkar bra & att Oscar snart är fit for fight igen! Han har väl antagligen samlat på sig en hel del överskotts-spring-i-benen, ni är välkomna på tur med oss när han får lov att kuta runt igen! Kram på er!

Postat av: Ia

Vad duktig Oscar är som inte bry sig om såret.
De där Nina Ottosson spelen kan var lite kluriga ibland, men Oscar ser ut att fatta hur man gör.
Kelly har ett, men när godis biten är funnen, brukar hon spring runt med spelet i munen och kasta det på mina fötter.

2007-09-15 @ 21:36:59
Postat av: Emma & Henke

Sicken duktig gosse!!! =)
Skönt att inte behöva ha tratt hela tiden....
Stora kramar Emma & Henke

2007-09-16 @ 13:17:25
URL: http://mrperfect.webblogg.se
Postat av: Sara

Så skönt att allt gick bra med operationen och att även konvalecensen gör det - och framför allt snart är över! Det där med tratt är inget kul, men nödvändigt. Dom är rätt tappra våra vovvar som står ut med alla konstigheter vi hittar på ibland...
Kram och många pussar till Oscar från Sara och grabbarna.

2007-09-16 @ 15:45:30
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: ki

Hej
Skönt att allt gick bra.Han ser ut att ha det riktigt mysigt tycker jag.
Kia

2007-09-17 @ 12:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback