Morgonspår och Skånes djurpark

Vilken underbar höstdag det varit idag, helt vindstilla och strålande sol hela dagen, hade hela hösten varit såhär så hade det inte varit så jobbigt!!

Körde till Emma halv åtta imorse för att lägga spår och äta frukost. Ut i skogen och la två spår, ett till Fido och sedan ett till Henke och Oscar ( ja vi var lata men vi orkade inte lägga två spår, det blev ett uthållighetsspår istället:)
När spåren var lagda körde vi till Genarps kondis och köpte bullar och sedan blev det frukost hemma hos Emma.

Frukost och rastning av hundarna i trädgården sedan bar det av till skogen. Fido fick börja, sedan var det Henkes tur och då tog jag ut valparna och Oscar. Tänkte att Oscar skulle träna passitivitet när Henke gick sitt spår, men det blev nog snarare valparna som tränade passitivitet och Oscar hade stenkoll på var Henke befann sig i skogen. Valparna uppförde sig strålande och det är ju aldrig för tidigt att träna på att vara passiv.

Blev inga bilder i spåret idag för Emma hade nog med att ta in vimplar och att hålla vårt tempo för idag hade Oscar verkligen laddat. Han gick spåret i 120 knyck. Satte honom för att lugna ner honom emellanåt och det verkar som om det hjäpte iaf för stunden!!! Det var jättebra att det var ett så långt spår för sista raksträckan gick han superbra, men även om det gick undarn idag så tyckte jag att han spårade bättre och gjorde inte superstora och stressade tapp. 

Efter vi spårat lämnade jag Zolo i Genarp och så körde hela familjen till Skånes Djurpark. Barnen sprang och klättrade, tittade på djuren och hade hur kul som helst. Det blev en härlig höstdag.

Här kommer lite bilder från dagen  

147106-285
Oscar "passiv" snarare "jag är redo matte när får jag gå??"

147106-286
Vi delar allt som de brödrar vi är.

147106-287
Elin och Eric på Skånes Djurpark.

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt att spårträningen med Oscar ger resultat! Bara att träna på ;o) Jag har tänkt mig spåra på tisdag - hänga med? Tur det inte fanns några apor på Skånes Djurpark hi hi hi F'låt..., skoja bara! Kram på er & ha en bra helg!!

Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Så roligt att bröderna kommer nästan "växa upp" tillsammans! Så mycket kul de och ni ska ha!

2007-11-03 @ 10:12:51
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Svart & Brun

Vilken mysig dag du/ni/vi har haft... Ert anlagsprov kommer gå som en dans när Oscar är "laglig" igen ;-)

Du få stoppa in dom "fina" =) uppställningsbilderna vi tog, där behövs en del träning!!
Oscar ser verkligen avslappnad ut...
kramar från oss

2007-11-03 @ 13:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback