Grattis, träning och besök hos MaDoFi

Först och främst vill jag börja med att gratulera Henke som fyller 3 år idag och sedan måste vi ju gratulera honom till sitt fina WT-resultat, HP och LP1 i helgen som gick. Vi säger bara GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
Ni är våra idoler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Henke
Henke in action med bevingad dummy


I onsdags var det Heinzträning igen som sig bör på onsdagar!! Vi började som brukligt med platsliggning. Oscar låg hela tiden denna gången!!!! Framsteg, framsteg.


Sedan körde vi "dum-rutan-light" . Man sätter fyra koner så att de bildar en kvadrat och sedan gick vi fritt följ runt konerna. på första stäckan skulle vi bara göra halt med ett sättande nästa skulle vi göra ett läggande och tredje linjen ett ställande och sista språngarch. Oscar var superduktig det märks verkligen att det har hänt mycket på sistone. Han gick bitvis med kontakt och gjorde läggandena bra, så nu skall jag bara ta bort mina dubbelkommande, alltså inte visa honom med handen. Sedan tittade vi på det vi filmade förra gången och då ser man verkligen sina olater!!!

Igår var vi hos MaDoFi, först lite träning i trädgården, linförighet, fritt följ, inkallning och ställandet. Oscar var lite okoncentrerad och varm. Det gick sådär, nu skall vi köra mycket ställande så att det blir bra, kommer ju att följa med i alla klasserna på ett eller annat sätt!! 

147106-81Tränar ställande (jag tycker att det är ett skitsvårt moment!!!)

Efter träningen blev det en tur på mossen och idag fick även Fido följa med.

147106-82
Oscar och Doggy i vattnet. Bära pinnen på andra hållet? NJÄÄÄÄ säger Oscar då kan ju Doggy få tag i den!!!

 


Kommentarer
Postat av: Emma & Henke

Oscar imponerade verkligen i onsdags, han är ju nästan som en ny hund=) & detta kan ju inte bara ha med kastreringen att göra utan att du e´så himla duktig! Han ska va glad att han kom till dej......

Turen på mossen ser härlig ut, underbar bad-bild.
Tack igen för alla grattis..... du e´så himla go. Hoppas att du får 2 trevliga dagar i Breanäs.
Krameli kram Emma

Postat av: Anette

Smart kille att simma med pinnen rakt framåt, då får Doggy inte tag i den så han skulle kunna tjuvåka. :-)

2007-05-04 @ 16:49:07
URL: http://parsonalities.webblogg.se
Postat av: Sara & Salsa

Då är vi två, jag tycker också ställandet är skitsvårt! Tycker bara det blir meckigt att få hunden att fatta vad det är hon egentligen gör. Men det lossnar väl en dag det med. Underbart soliga bilder!

2007-05-07 @ 18:19:56
URL: http://flatcoat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback