Sommarträning

Bara för att det är sommar kan man ju inte lägga ner träningen så det har varit lite träning hos Heinz och lite träning på egen hand. Igår var det träning hos Heinz och det gick superbra!! Körde igenom hela lydnadsklass ett. Mycket nöjd med det träningspasset körde jag hem och bestämde med Malin att vi skulle träffas på Burlöv idag. Med känslan från igår och på en annan apellplan gick det hyfsat men inte lika bra som igår. Körde dock en platsliggning med två helt främmande hundar för Oscar och det var inget som helst problem.

147106-127
Linförigheten gick ganska bra

147106-126
Här förbereder vi en inkallning (tror jag)

147106-128
På vägen hem stannade jag och Malin på Hornbach och de hade en canvasbur hyfsat billigt (eller nåt) så det blev upp med plånboken. Stålburen är inte så populär i Oscars ögon då han absolut inte gillar när det skramlar och det gör den om han stöter i den. Får väl sälja den. Denna buren föll herren i smaken och han sov gott i den när vi kom hem.



Kommentarer
Postat av: Emma & Henke

Ni har verkligen utvecklat er & det är såå roligt att träningen går bättre!! Gårdagens träning var toppen!!! Klart han inte lägger sig lika snabbt när "mamma" pekar finger åt honom ;-)
Ser ut som om han gillar dagens fynd..... vi e´spekulant på den gamla =)
Glöm inte vilan!!
Krameli kram

Postat av: Malin

Bra jobbat idag oxå, bara att åka runt o träna på alla banor du hittar.. ;o) Oscar har en likadan bur som Doggy nu, bara i +size! ha ha ha

2007-06-28 @ 16:36:30
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Malin

Hoppas ni får en bra dag idag! Väntar på bilder från träningen ;o)

2007-06-30 @ 00:28:20
URL: http://www.madofi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback