Spår

147106-27

Idag har vi varit och spårat i skogen. Oscar var allt annat än fokuserad på det han skulle. Första spåret avbröt jag när han var 20 m på fel håll och när jag skulle "hala" in honom så lyckades han backa ur selen och passade då på att ta världens race i skognen. När han återkom gick vi tillbaka till bilen. Jag la sedan ut ett kort näringsspår med korvbitar i så att han fick ner nosen i backen, han fick ju även hjälp att fokusera då. Man kan ju inte missa en korvbit:)

Anledningen till att fokus var som det var kom vi fram till senare när vi hittade en död svan en bit bort, sen gick ju kompisarna viltspår brevid så det kan ju också ha varit en bidragande orsak. Men svanen hade en enorm dragningskraft för Oscar som tyckte det var mer intressant än något annat.

Summa sumarum är inte jag speciellt nöjd med dagen (Oscar däremot är nog jättenöjd:)men alla dagar kan ju inte vara superbra. Ikväll blir det lydnadsträning på kvälls promenaden, och imorgon skall vi se om vi hinner cykla en runda så att vi kan börja bygga upp musklerna i bakkärran!!



Kommentarer
Postat av: Emma & Henke

Är man fågel hund så är man :-)
Tur att den "olydiga" hunden är såå himla snygg nu när han är trimmad & allt.
Bättre lycka nästa gång.....
kram

Postat av: Malin

På 'et igen bara.. Så kan det vara vissa dagar!

2007-01-07 @ 20:57:15
URL: http://madofi.webblogg.se/
Postat av: Doggy

Oscar, kolla hur det ska gå till!!

2007-01-07 @ 22:45:06
URL: http://madofi.webblogg.se/
Postat av: Susanne

Som sagt, han är ju snygg. Bättre lycka nästa gång

2007-01-08 @ 08:17:19
URL: http://zicko.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback