Före och efter trimsaxen har varit framme

147106-23

FÖRE

Här sitter jag i min trappa och surar. Här gömmer jag mig när familjen skall lämna mig och jag inte vill vara själv hemma. Sitter jag här tillräckligt länge kanske de inte lämnar mig!!! Ser ni så otrimmad jag är också:) (Det kan hända att jag får sitta här om jag har varit olydig också allt enligt nannyakuten som handlar om barnuppfostran men det kansek funkar på mig också vem vet)


147106-24
EFTER

Men här är jag nytrimmad!!! Matte har använt sin nya effileringssax och klippt av all min päls (nja kanske inte all men en del. Jag är ganska trött nu för idag har det hänt mycket. Morgonen började jag med ett morgondopp i parken, där finns en damm som man kan simma i, det var jätteskönt, matte gnällde dock om att det var kallt men jag tyckte att det var uppfriskande!! Sen när familjen min fått sin frukost så tog matte fram saxen!! Jag försökte gömma mig men det gick inte så jag fick vackert vara en duktig vovve och sitta stilla när hon fixade och donade. Det märktes att det var första gången för hon tog god tid på sig!!
Efter detta fick jag sitta och titta på när Elin och Eric spelade bandy och fotboll med några kompisar, jag ville ju vara med men fick inte. Men när matte släppte kopplet passade jag på att ta ett race, det var skönt att få springa av sig lite. Så nu skall jag ha en lugn kväll för jag har hört att matte har pratat om att det blir spår i skogen imorgon!! Det skall bi kul.


Kommentarer
Postat av: Sara och pojkarna

Så fin Oscar blev! En trimning av öron, hals och tassar förändrar onekligen intrycket en del, från att ha sett ut som små lakritstroll blir de till stiliga herrar i frack...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback