Bur till Oscar

147106-40

Idag har jag varit och köpte en GIGANTISK bur till Oscar som bara skall vara hans. När Oscar är i buren så vill han vara ifred och inben får störa honom. Sen så skall Oscar ha buren till att äta ben i och ligga i om han vill när vi inte är hemma så att han har ett tryggt krypin som bara är hans. Han har redan funnit sig till rätta i buren och ligger och gnager på sitt märgben som han fick i buren idag. Skall bara försöka lära honom att inte kasta sig ur buren när han inte vill ligga där längre, just nu så kasatar han sig ut så att filten inuti och hela buren far iväg. Sen blir det väl till att bära med buren på utställningar, vi har en i sikte och det är SSRK:s i Hasslarp, så nu tycker vi att vädret skall bli bättre så att vi kan börja cykla för att bygga upp muskler i bakkärran.  

Kommentarer
Postat av: Emma & Henke

Vilken jätte bur! I den borde ju Henke till och med få plats i ;-)
Hoppas att han har trivts i den under dagen.
kram Emma

Postat av: Malin

Kanske inte Henke & Oscar i samma bur va?? *fniss* testa att slänga en filt över buren så att den blir mer som en koja, sånt kan väl du som har barn..

2007-02-27 @ 22:25:28
URL: http://madofi.webblogg.se/
Postat av: Malin

Kom förresten på några tips, lägg en dörrmattan (en sån billig 10:-) under hans dyna så ligger den bättre + lägga antiglid under buren så att den inte kasar, dvs blir lite mindre läskig!

2007-02-27 @ 22:27:15
URL: http://madofi.webblogg.se/
Postat av: Sara

Vilket myspys med en alldeles egen bur!! Jag vågar inte ha någon bur inne, ser för mig hur katterna kryper in där och hundarna kommer efter...

2007-02-28 @ 11:25:37
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Soffan

Hmmm, den buren ser stor & bra ut. Man kanske ska investera i en likande till Melvin & Liam, har den lås?? HAHAHA Fast man kan kanske ställa den på högkant så kommer de inte ut?? Fast än så länge är det lugnt vi kör med "Gumpmetoden" fortfarande - jag hör av mig när det blir aktuellt

Kram Soffan

2007-03-04 @ 20:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback