Allmänlydnadskurs

147106-34

Nu har vi varit iväg på kurs för tredje gången. Har tyvärr inte hunnit uppdatera under förra veckan men bilderna är från förra söndagen (Tack för sällskapet Malin:)

Förra söndagen gick det lite si sådär. Oscar tog ett race på inkallningen och han var allmänt ofokuserad. Myror i brallan Oscar kändes som ett mer passande namn då. Under veckan har vi tränat och tränat under våra promenader och det känns mer och mer som om allt håller på att falla på plats hos både mig och Oscar.
Det  fick vi bevis på idag också. Ibörjan hade han en ENORM kontakt med min vänsterhand och efter lite tips från Kent och Heinz så fick vi kontakt även utan godis!!!! Vi har fortfarande en hel del att jobba på!! Men o andra sidan hade det varit tråkigt annars. Nu hade ju Oscar visat att han minsann kan hålla kontakten med hjälp av godis så nu skall jag sätta lite krav på honom istället för att "muta" och det gick över förväntan, så nu är det hårda bud.... Konsekvent hela tiden och kraven på Oscar skall vara likadana överallt.

Passade även på att träna lite passivitet när de andra gick runt och tränade sina hundar, skall försöka att åka ut lite överallt för att Oscar skall förstå att när jag är stilla så skall han vara stilla!!!! Detta kommer att bli ett digert arbete för han har lite svårt att förstå varför man skall vara passiv och göra ingenting när man kan studsa och hoppa runt...

Idag körde vi ingen inkallning men det kommer vi att göra nästa gång och målet är att alla skall kunna gå runt med sina hundar lösa och UNDER KONTROLL, det gäller att man tror på hunden och att den kan klara det för jag har märkt att Oscar testar mig så fort han märker att jag tvekar. Nu blir det hårdträning hela veckan, skall även försöka hinna med nåt sök eller spår så att det inte bara blir "tråkig" lydnad.

147106-33
Oscar gäspar och slickar sig om munnen när vi är färdiga med träningen för idag.

Kommentarer
Postat av: Emma & Henke

Hård-träning, hård-träning!! Det är vad du verkar ha framför dej i veckan...... ;-) Du ska se att det kommer att ge resultat. Det ska bli så himla roligt att träna ihop i april se attans ska vi tävla!!
Jag ska försöka komma med dej nästa vecka för att kika på dej och testa min nya kamera med suuuper-blixten. Ska bara lära mej att använda den under veckan.
Synd att du inte kan följa med till Lomma idag :-( men vi hörs ikväll ska jag rapportera.
Kramizar

Postat av: Malin

Ha ha ha.. Äntligen har du uppdaterat!! Det är bara att träna på.. Så det duger inte att träna med störning med oss inte.. hrmm

2007-02-11 @ 16:45:00
URL: http://madofi.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Klart att ni också duger men det är en större träning med Henke för Oscar fullkomligt älskar alla andra Flattar men vill ni ställa upp så tränar vi gärna med er som störning.

2007-02-11 @ 19:13:25
Postat av: Malin

tom flattar som inte gillar honom..?? he he he

2007-02-11 @ 21:13:28
URL: http://madofi.webblogg.se/
Postat av: Sara

Hej Malin!
Du har härmed blivit utmanad - ta en titt på min blogg...
Ha det bra!
Sara

2007-02-13 @ 21:51:32
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Malin

Allahjärtanskram! Allahjärtansdag Krameen har startat . Sänd denna till alla dem du håller kär. Och se hur många kramar du får tillbaka. Får du 1-3 är du en ok vän . Får du 3-4 är du en mycket god vän . Men får du 4-5 är du den bästa vän som finns sänd denna gärna i retur.. Ha en bra Alla hjärtans dag!

2007-02-14 @ 16:23:14
URL: http://madofi.webblogg.se/
Postat av: Emma & Henke

Allahjärtanskram!
Allahjärtansdag Krameen har startat . Sänd denna till alla dem du håller kär. Och se hur många kramar du får tillbaka. Får du 1-3 är du en ok vän . Får du 3-4 är du en mycket god vän . Men får du 4-5 är du den bästa vän som finns sänd denna gärna i retur.. Ha en bra Alla hjärtans dag!

2007-02-14 @ 16:39:10
URL: http://mrperfect.webblogg.se
Postat av: coffe

Heja Oskar!!!!!!!!!!!
mamma Coffe

2007-02-15 @ 22:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback