Veckan som gått

Nu är det snart tillbaka till de gamla vanliga dagsrutinerna igen, Eric har börjat på dagis igen och Elin börjar skolan igen imorgon.

I veckan har vi varit och tränat på Burlöv två dagar, på torsdagen med MaDoFi och Susanne med Zicko och på fredagen med MaDo Fi. Körde ganska lugnt med Oscar, han skall ju egentligen vila men vi måste ju träna lite ändå. Tyckte att det gick hyfsat det är mest finlir i träningen just nu och det skall vi hålla på lite med hela vintern så vi kan gå ut och plocka ettorna till våren.

147106-183
Susanne belönar Zicko

147106-178
Elin fick träna lite Agility med Oscar på fredagen


Idag var det månadstävling på Burlöv och då var man ju tvungen att vara med. Platsliggningen gick verkligen SUPER, Oscar låg nämligen kvar när TRE hundar var uppe o sprang och två av dem var de som låg intill Oscar. Jag var sååååå glad och när de bröt så fick han massor med köttbullar för att han legat kvar och när vi la om låg han som en klocka, när jag gick av planen efter platsen så kändes det som det kvittade vad Oscar gjorde sen för bara att han låg kvar var värt GULD för mig.
147106-180
Linförigheten inte riktigt den kontakten jag vill ha

147106-181
Apporteringen

147106-182
Hoppet hyfsat förutom lite snus vid ingången??


Jag är nöjd med resten av programmet också han kändes lite loj men o andra sidan tar han ju inga extra varv då. Inkallningen blev ju lite sämre pga det men det var också det som jag är minst nöjd med. Totalt blev poängen 176 och det blir ju bara bättre o bättre. Vi hade i och för sig en ganska snäll domare men jag är ganska säker på att det skulle varit ett förstapris även om det varit en officiell tävling.

Poängraden
Platsliggande: 10
Tandvisning: 10
Linförighet: 9
Läggande: 8,5
Inkallning: 7
Ställande: 8
Apportering:10
Hopp över hinder: 9
Helhetsintryck: 10

Totalt 176 poäng och ett 1:a pris

Kommentarer
Postat av: Malin

Heja heja!! Verkligen bra gjort av Oscar att ligga kvar i det tumultet! Såå skönt för dig, ett kvitto på att han kan! Watch out för Malin & Oscar till våren säger jag bara!! Kram på er!

Postat av: Emma & Henke

Grattis till ännu ett tjusigt resultat & ett kvitto på er framgång & "fram-fart" på lydnads planen!! =)
Krameli kram
ps: vad hände med utmaningen? Fegar du ur eller??? ;-)

2007-08-26 @ 18:11:03
URL: http://mrperfect.webblogg.se
Postat av: cattis

kul att se hur bra det går för er!!!ettorna kommer sitta som en smeck!!hoppas på att få se er i action i vår.ha det kram cattis & zack

2007-08-27 @ 09:13:35
Postat av: Sara

Grattis!! Inte minst till det stabila platsliggandet, sånt är guld värt (och det kommer från en som VERKLIGEN vet hur hemskt det är att få se sin hund studsa upp som en studsboll för att snacka med de omgivande hundarna...)!!!! När ni väl är "lovliga" igen för officiella tävlingar kommer ni vara hur rutinerade som helst!
Kramar Sara m.fl.

2007-08-27 @ 11:06:41
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Stina & Toss

Ni går verkligen från klarhet till klarhet ute på tävlingsbanan - SUPER! Det bådar gått inför nästa års officiella tävlingar - Ni kommer att vara oslagbara....:-)
Kram Stina & Toss

2007-08-27 @ 21:58:04
Postat av: Anonym

Hej Malin o Oscar.Grattis igen till ett bra resultat!!
Ni kommer att sopa banorna till våren.Kanske lite skönt att ha tid till finlir o inte ut o tävla för snabbt.Återigen:Tack Malin för att du tar så väl hand om Oscar.
Kia o Coffan!

2007-08-28 @ 09:19:33
Postat av: Ia

Oj, vad mycket som har hänt sedan sist.
Först vi jag gratulera till er nya etta och ett extra + till platsliggningen.
Sedan läste jag att ni ska utöka familjen med en brun flate valp, kan man bli avundsjuk. Åhhh vad söta de är, vill oxå ha en.

2007-08-28 @ 12:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback